Danmarks hurtigst voksende bogklub med over 50.000 titler!

Abonnementsbetingelser

Generelle oplysninger
LMGroup ApS
CVR-nr. 37816248
Køgevej 18
4700 Næstved
hej@Bookfamily.dk

Bookfamily er en fordelsklub
Når du handler på Bookfamily første gang, bliver du automatisk medlem, de første 7 dage er gratis og herefter koster det 99,- pr. mdr. der er ingen binding og du kan til enhver tid afmelde dig.

Betaling
Vi accepterer følgende kort: Visa, Mastercard.
Vi tager ikke kortgebyrer.

Levering
Fragten på Bookfamily er gratis for vores medlemmer og din pakke / pakker vil blive leveret med PostNord eller DAO

Bindingsperiode
På Bookfamily har vi ingen binding, de første 7 dage er gratis og herefter er prisen 99,- pr måned. Opsiges dette inden for de første 7 dage hæver vi ikke for dit medlemskab.

Opsigelse
Dit medlemskab kan opsiges efter 24 timer, opsiges medlemskabet midt i en periode, stopper det først ved udløb af dette – herefter vil du ikke blive opkrævet yderligere.
Dit medlemskab kan opsiges under ”Mit abonnement” hvis du logger ind – eller på hej@Bookfamily.dk , oplys her dit ordre nr og din email.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 7 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 7 dage efter den dag, vi har lavet aftalen.
Fristen indebærer, at du har 7 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til hej@Bookfamily.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i betingelserne.

Tilbagebetaling
Hvis du fortryder dit abonnement rettidigt, refunderer vi det indbetalte beløb til dig uden unødig forsinkelse og senest 7 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Hvis der er noget galt med abonnementet
Hvis du ikke er tilfreds med abonnementet kan du kontakte os på hej@Bookfamily.dk
Købelovens mangelsregler gælder ikke for abonnementer.
Om du har 2 års reklamationsret efter reglerne i købeloven afhænger derfor af, hvad der skal leveres i henhold til abonnementsaftalen:

Levering af varer
Ved levering af varer har du reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Træk på dit kort
Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort. Du kan også gøre indsigelse vedrørende ”uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos LMGroup ApS hej@Bookfamily.dk .dk e nr og din email. es, opsiges medlemskabet midt i en periode, stopper det først ved udløb af dette - hereftog opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på https://Bookfamily.dk er Direktøren Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: Hej@Bookfamily.dk

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte hej@Bookfamily.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
LMGroup ApS
Køgevej 18
4700 Næstved
E-mail: hej@Bookfamily.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/ydelser:

__________________________________________________________________________________ Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________ Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________ Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________ Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)